99 specialit sovětské kuchyně /
Autor: Vlčková, Alena, 1942-2011
Vydáno: (1980)
Flambování a dochucování pokrmů /
Uloženo v:
Hlavní autor: | Srkala, Antonín |
---|---|
Další autoři: | Hild, M., Jandáková, Táňa |
Médium: | Kniha |
Vydáno: |
Praha :
Merkur,
1976
|
Vydání: | 2. vyd. |
Témata: | |
Tagy: |
Přidat tag
Žádné tagy, Buďte první, kdo otaguje tento záznam!
|
Podobné jednotky
-
99 specialit sovětské kuchyně /
Autor: Vlčková, Alena, 1942-2011
Vydáno: (1980) -
Nová domácí kuchařka /
Autor: Břízová, Joza, 1905-1983
Vydáno: (1985) -
Hrníčková kuchařka. Vaříme a pečeme bez vážení /
Autor: Pechová, Jaroslava
Vydáno: (1995) -
100 a 1 bramborových jídel /
Autor: Frolíková, Alena
Vydáno: (1978) -
100 a 1 domácích polévek /
Autor: Štěpánková, Soňa
Vydáno: (1976)