Flambování a dochucování pokrmů /

Hlavní autor: Srkala, Antonín
Další autoři: Hild, M., Jandáková, Táňa
Médium: Kniha
Vydáno: Praha : Merkur, 1976
Vydání: 2. vyd.
Témata:
Tagy: Přidat tag
Žádné tagy, Buďte první, kdo otaguje tento záznam!
LEADER 00751nam a2200229 a 4500
001 117769
005 20190206103044.0
008 0921s1976----xr ---------u-------cze-d
020 |c 5.00 Kč 
040 |e AACR2  |9 1  |b cze 
080 |a 641 
100 1 |a Srkala, Antonín  |4 aut 
245 1 0 |a Flambování a dochucování pokrmů /  |c Antonín Srkala 
250 |a 2. vyd. 
260 |a Praha :  |b Merkur,  |c 1976 
300 |a 77 s., fot. 
653 |a kuchařky  |a flambování  |a pokrmy  |a dezerty  |a speciality 
700 1 |a Hild, M.  |z 19  |4 pht 
700 1 |a Jandáková, Táňa  |z 4  |4 edt 
999 |d 117769 
993 |0 0  |1 315200053762  |4 0  |6 ALE_641_000000000000000  |7 0  |9 223712  |a 5.00  |b 0  |c 53762  |d 2014-09-21  |e 0  |f ALE  |g ALE 641  |h 5.00  |l ALE  |n 0  |r 2019-07-11  |t 5  |w 2019-02-06  |y KN  |z KU