99 specialit sovětské kuchyně /
Obsahuje předpisy z jednotlivých svazových republik na přípravu různých studených po krmů. Jedná se o studená jídla z ryb, masa, zvěřiny a drůbeže, studené omáčky, marinovanou zeleninu a ovoce, zeleninové saláty, samostatné pokrmy ze zeleniny, polévky a pirohy.
Hlavní autor: | Vlčková, Alena, 1942-2011 |
---|---|
Další autoři: | Jelínek, Oldřich, 1930- |
Médium: | Kniha |
Vydáno: |
Praha :
Lidové nakladatelství,
1980
|
Vydání: | 1. vyd. |
Edice: |
Klub přátel sovětské literatury
|
Témata: | |
Tagy: |
Přidat tag
Žádné tagy, Buďte první, kdo otaguje tento záznam!
|
Tento dokument si můžete rezervovat. Pokud jste knihovna, můžete ho objednat jako MVS. Pro rezervaci i objednávku je však nutné se nejprve Přihlásit
Malé Žernoseky
Barcode | Stocknumber | Callnumber | Umístění | Stav | Issues |
---|---|---|---|---|---|
315200053743 | 53743 | ALE 641.568 | (unknown) | Dostupné |