Koření, houby, víno : ke specialitám sovětské kuchyně /
Vydáno: (1987)
99 specialit sovětské kuchyně /
Obsahuje předpisy z jednotlivých svazových republik na přípravu různých studených po krmů. Jedná se o studená jídla z ryb, masa, zvěřiny a drůbeže, studené omáčky, marinovanou zeleninu a ovoce, zeleninové saláty, samostatné pokrmy ze zeleniny, polévky a pirohy.
Uloženo v:
Hlavní autor: | Vlčková, Alena, 1942-2011 |
---|---|
Další autoři: | Jelínek, Oldřich, 1930- |
Médium: | Kniha |
Vydáno: |
Praha :
Lidové nakladatelství,
1980
|
Vydání: | 1. vyd. |
Edice: |
Klub přátel sovětské literatury
|
Témata: | |
Tagy: |
Přidat tag
Žádné tagy, Buďte první, kdo otaguje tento záznam!
|
Podobné jednotky
-
Koření, houby, víno : ke specialitám sovětské kuchyně /
Vydáno: (1987) -
Flambování a dochucování pokrmů /
Autor: Srkala, Antonín
Vydáno: (1976) -
Nová domácí kuchařka /
Autor: Břízová, Joza, 1905-1983
Vydáno: (1985) -
Švýcarská kuchyně /
Autor: Peukertová, Drahomíra
Vydáno: (1991) -
Čínská kuchyně /
Autor: Tomaník, Miroslav
Vydáno: (1978)