99 specialit sovětské kuchyně /
Obsahuje předpisy z jednotlivých svazových republik na přípravu různých studených po krmů. Jedná se o studená jídla z ryb, masa, zvěřiny a drůbeže, studené omáčky, marinovanou zeleninu a ovoce, zeleninové saláty, samostatné pokrmy ze zeleniny, polévky a pirohy.
Hlavní autor: | Vlčková, Alena, 1942-2011 |
---|---|
Další autoři: | Jelínek, Oldřich, 1930- |
Médium: | Kniha |
Vydáno: |
Praha :
Lidové nakladatelství,
1980
|
Vydání: | 1. vyd. |
Edice: |
Klub přátel sovětské literatury
|
Témata: | |
Tagy: |
Přidat tag
Žádné tagy, Buďte první, kdo otaguje tento záznam!
|
LEADER | 01176nam a2200253 a 4500 | ||
---|---|---|---|
001 | 117757 | ||
005 | 20190206103043.0 | ||
008 | 0206s1980----xr ---------u-------cze-d | ||
020 | |c 20.00 | ||
040 | |e AACR2 |9 1 |b cze | ||
080 | |a 641.568 | ||
100 | 1 | |a Vlčková, Alena, |d 1942-2011 |4 aut | |
245 | 1 | 0 | |a 99 specialit sovětské kuchyně / |c Alena Vlčková ; il. Oldřich Jelínek |
250 | |a 1. vyd. | ||
260 | |a Praha : |b Lidové nakladatelství, |c 1980 | ||
300 | |a 159 s., obr. | ||
490 | 1 | |a Klub přátel sovětské literatury | |
520 | 2 | |a Obsahuje předpisy z jednotlivých svazových republik na přípravu různých studených po krmů. Jedná se o studená jídla z ryb, masa, zvěřiny a drůbeže, studené omáčky, marinovanou zeleninu a ovoce, zeleninové saláty, samostatné pokrmy ze zeleniny, polévky a pirohy. | |
653 | |a kuchařky |a recepty |a pokrmy |a speciality |a Rusko | ||
700 | 1 | |a Jelínek, Oldřich, |d 1930- |4 ill | |
830 | 0 | |a Klub přátel sovětské literatury | |
999 | |d 117757 | ||
993 | |0 0 |1 315200053743 |4 0 |6 ALE_641_568000000000000 |7 0 |9 223700 |a 20.00 |b 0 |c 53743 |d 2014-09-20 |e 0 |f ALE |g ALE 641.568 |h 20.00 |l ALE |n 0 |r 2019-07-11 |t 5 |w 2019-02-06 |y KN |z KU |