99 specialit sovětské kuchyně /

Obsahuje předpisy z jednotlivých svazových republik na přípravu různých studených po krmů. Jedná se o studená jídla z ryb, masa, zvěřiny a drůbeže, studené omáčky, marinovanou zeleninu a ovoce, zeleninové saláty, samostatné pokrmy ze zeleniny, polévky a pirohy.

Hlavní autor: Vlčková, Alena, 1942-2011
Další autoři: Jelínek, Oldřich, 1930-
Médium: Kniha
Vydáno: Praha : Lidové nakladatelství, 1980
Vydání: 1. vyd.
Edice: Klub přátel sovětské literatury
Témata:
Tagy: Přidat tag
Žádné tagy, Buďte první, kdo otaguje tento záznam!
LEADER 01176nam a2200253 a 4500
001 117757
005 20190206103043.0
008 0206s1980----xr ---------u-------cze-d
020 |c 20.00 
040 |e AACR2  |9 1  |b cze 
080 |a 641.568 
100 1 |a Vlčková, Alena,  |d 1942-2011  |4 aut 
245 1 0 |a 99 specialit sovětské kuchyně /  |c Alena Vlčková ; il. Oldřich Jelínek 
250 |a 1. vyd. 
260 |a Praha :  |b Lidové nakladatelství,  |c 1980 
300 |a 159 s., obr. 
490 1 |a Klub přátel sovětské literatury 
520 2 |a Obsahuje předpisy z jednotlivých svazových republik na přípravu různých studených po krmů. Jedná se o studená jídla z ryb, masa, zvěřiny a drůbeže, studené omáčky, marinovanou zeleninu a ovoce, zeleninové saláty, samostatné pokrmy ze zeleniny, polévky a pirohy. 
653 |a kuchařky  |a recepty  |a pokrmy  |a speciality  |a Rusko 
700 1 |a Jelínek, Oldřich,  |d 1930-  |4 ill 
830 0 |a Klub přátel sovětské literatury 
999 |d 117757 
993 |0 0  |1 315200053743  |4 0  |6 ALE_641_568000000000000  |7 0  |9 223700  |a 20.00  |b 0  |c 53743  |d 2014-09-20  |e 0  |f ALE  |g ALE 641.568  |h 20.00  |l ALE  |n 0  |r 2019-07-11  |t 5  |w 2019-02-06  |y KN  |z KU